ЦАЙС 51 - ДЕНОНОЩНИ КЛЮЧАРСКИ УСЛУГИ

ЦАЙС 51 - ДЕНОНОЩНИ КЛЮЧАРСКИ УСЛУГИ

жк. Младост 1, бл. 70А
София,
България
23.3177453000001
42.6394012
UserLikes
Име: ЦАЙС 51 - ДЕНОНОЩНИ КЛЮЧАРСКИ УСЛУГИ
Адрес: София, жк. Младост 1, бл. 70А
Телефони: text to image
E-mail: text to image
Отрасъл: Услуги - ключове и секретни брави
Дейност:

Денонощни ключарски услуги

Ключови думи: денонощни ключарски услуги, аварийна ключарска помощ, метални врати, блиндирани врати, отключване на ключалки

За нас

Фирма Цайс 51 ЕООД е трето поколение в ключарския занаят, вече с изградена верига от ключарски центрове в София, Пловдив и Перник. Специализирани сме в аварийна ключарска помощ 24 часа, изработка на метални и блиндирани врати, отключване на всички видове шифрови, касови, автомобилни, секретни и др. ключалки.


Предлагаме също и монтаж на видеонаблюдение, контрол на достъп, алармени системи с готовност за връзване към СОД, изработка на автомобилни ключове с чип (транспордери) до 2012 год.


От 2009 година сме сервизен център на Финландско заключващо устройство ABLOY за София, оторизиран дистрибутор на GERDA TITAN. Наскоро изградихме и сервизен център на Mauer за София и Перник. Нашите центрове и набор от специалисти ви предлагат качество, професионализъм и коректност. Компанията ни работи във всеки областен град на територията на България.


Предложението ни към Вас е:
Вашите клиенти да бъдат обслужени от Цайс-51 ЕООД денонощно и да получават 10% отстъпка от цените ни, а Вие като посредник получавате също 10% от останалата стойност на поръчката. Може да предложим отстъпка за Вашите служители в размерна 15%.


Ако желаете да работите с нашия екип ние ще Ви изготвим най-добрите индивидуални оферти, които ще бъдат съобразени с вашите изисквания и предпочитания, при изявяване на желание от Ваша страна да разгледате ценовата ни листа ще ви бъде предоставена непосредствено след искането Ви.


Надяваме се да работим заедно !

 

Открийте ни в Google+